Das Schöne passiert
Wenn Man Grenzen passiert
SA 26.09.20 - SO 04.10.20
Wegens corona afgelast

Internationale Skateboard Demonstratie + Best Trick Contest

Tijdens Die Tolle Woche verandert het gezelligste skatepark van Nederland tijdelijk in het meest internationale skatepark van het land. Skaters uit Duitsland en Nederland zullen in het compleet vernieuwde park een demonstratie geven waarin ze allerlei tricks zullen laten zien. Na de demonstratie zal er een 'Best Trick' wedstrijd gehouden worden waarin de Duitse en Nederlandse skaters strijden om de prijs voor moeilijkste truuk.

De Fabriek
Skateboard Vereniging De Fabriek is in 2001 ontstaan uit een initiatief van een groep skateboarders die het skateboardklimaat in Enschede en omstreken willen promoten en verbeteren. De Fabriek heeft een skatepark gecreëerd waarin jongeren bij elkaar worden gebracht door middel van een gezamenlijke passie van hun sport skateboarden. In de Performance Factory geeft de Fabriek onder andere skatelessen en workshops voor jong en oud. Daarnaast organiseert de Fabriek jaarlijks diverse evenementen.

Datum: 03.10.2020
Opening park: 12.00 uur
Demonstratie: 15.00 uur
Best trick Obstakel: 16.00 uur

Let op! Wij moeten vanwege de huidige Covid-19 situatie een aantal regels in achte nemen die zijn te vinden op onze website.


  • 03.10.2020

    Waar: Skatepark de Fabriek, Hoge Bothofstraat 49, Enschede
    Wanneer: 03 oktober (vanaf 12.00 uur)
    Voor wie: Aanmelden via facebook De Fabriek
    Kosten: Volgt

Routebeschrijving