Das Schöne passiert
Wenn Man Grenzen passiert
SA 25.09.21 - SO 03.10.21

Münsterland Giro: voor amateurwielrenners unieke kans over de grens!

Op 3 oktober is in Münster één van de grootste en populairste wielerevenementen voor wielrenners in Duitsland: de Sparkassen Münsterland Giro 2021. Naast een profronde, zijn er ook drie uitdagende afstanden voor amateurwielrenners (“Jedermannrennen”): waar ook Nederlandse wielrenners van harte welkom zijn!

Drie afstanden
In de categorie amateurwielrennen zijn er drie afstanden waaraan je kunt deelnemen. Voor beginners en meer ervaren rijders. De afstand 65 km (“Cup der Sparkasse Münsterland Ost”), de afstand 100 km (“Cup der Westfälischen Provinzial Versicherung”) en de afstand 140 km (“Cup der LBS”). Alle drie de routes zijn afgesloten voor autoverkeer, waardoor je je als deelnemer volledig kunt concentreren op het wielrennen.

Prachtige routes met indrukwekkende finish
Meedoen aan dit wielerevenement is echt een unieke kans vlak over de grens. Tijdens alle drie de afstanden doe je uitdagende beklimmingen en fiets je langs prachtige landschappen. Je sluit de routes af met een hele bijzondere finish: in hartje Münster. Duizenden toeschouwers langs de kant zorgen voor een onvergetelijk ontvangst pal voor het kasteel van Münster.

Registratie
Münsterland Giro Website

  • 03.10.2021

    Waar: Münster
    Wanneer: Zondag 3 oktober
    Voor wie: Amateurwielrenners
    Kosten: Afhankelijk van de afstand en wanneer je je aanmeldt. Bekijk de verschillende afstanden hier: muensterland-giro.de/das-rennen/