Das Schöne passiert
Wenn Man Grenzen passiert
SA 01.10.22 - SO 09.10.22

Ontdek de prachtige binnenstad van Münster met een stadgids

Heeft u de Duitse partnerstad van Enschede al ontdekt? Ga tijdens Die Tolle Woche naar Münster en doe mee met een begeleide rondleiding door de binnenstad!

Kijk je ogen uit en leer tegelijk meer over de geschiedenis van de stad
Tijdens de rondleiding leert u veel over de geschiedenis van Münster. Aan de voet van de St. Paulusdom leert u meer over het ontstaan van Münster en in de dom bekijken we de meer van 400 jaar oude astronomische klok. Ook nemen we u mee naar het Raadhuis en het Plein van de Vrede-van-Westfalen. En nog veel meer…

Ontmoeting met de Partnerstadvereniging Enschede-Münster
Aansluitend aan de rondleiding kan onder het genot van een hapje, drankje en muziek kennisgemaakt worden met de leden van de Partnerstadvereniging Enschede-Münster. Dit duurt tot 20.00 uur.

Vervoer
In Münster komt u met de trein vanuit Enschede. Er is een rechtstreekse verbinding en u zit ongeveer een uur en een kwartier in de trein. Of met de auto, dan doet u er ongeveer een uur over.


 • Waar: De binnenstad van Münster
  Wanneer: zaterdag 8 oktober, 15.00 – 17.00 uur. Met aanvullend een ontmoetingsavond voor Enschedese en Münsterse inwoners. Georganiseerd door de partnerstadvereniging Enschede-Münster. Met avondeten en muziek. Duurt tot 20.00 uur.
  Voor wie: Iedereen
  Kosten: Gratis
  Duur van de rondleiding: 2 uur
  Taal: Nederlands
  Kosten: De rondleiding door de stad is gratis
  Aanmelden: Voor deze rondleiding moet u zich aanmelden. Dit gaat via René Bogaarts van de gemeente Enschede: r.bogaarts@enschede.nl. Na aanmelding ontvangt u meer informatie via de mail.

Routebeschrijving