4 mei 2021

Save the Date - Grenslandconferentie 2021

Wij verheugen ons zeer u te kunnen meedelen dat de gemeente Enschede op 30 september 2021 gastheer zal zijn van de 3de Grenslandconferentie Nederland – Noordrijn-Westfalen.


Minister Holthoff-Pförtner: “De Grenslandconferentie heeft zich ontwikkeld tot een belangrijk uitwisselingsplatform voor onze landen. Het is de familiereünie van de grens- regio, waar de actoren met elkaar in contact komen en waar de samenwerking vorm krijgt.”

De onderwerpen van de Grenslandconferentie zullen in lijn zijn met de inhoud van de Grenslandagenda NRW – NL. Tijdens de Grenslandconferentie zullen nieuwe doelen voor de grensoverschrijdende samenwerking worden voorgesteld.

Afhankelijk van de corona-situatie in het najaar zijn er verschillende scenario’s voor de Grenslandconferentie 2021 mogelijk: fysiek, hybride of online. Hierover ontvangt u op een later moment verdere informatie. Wij willen u vragen om de Grenslandconferentie op 30 september 2021 in Enschede alvast in uw agenda te noteren. De uitnodiging en het programma ontvangt u te zijner tijd.

Op de website van de Grenslandconferentie 2021 https://dietollewoche.eu/grensland-conferentie-2021 vindt u informatie en nieuwsberichten over de Grenslandagenda en de Grenslandconferentie 2021. Houd de website dus in de gaten en volg de activiteiten die dit jaar plaatsvinden in de aanloop naar de Grenslandconferentie! Wij verheugen ons op uw deelname! En tot die tijd: Blijf gezond!

Onno van Veldhuizen, burgemeester gemeente Enschede